dentsu aegis network

NORWAY

Digitale resultater

IProspect er eksperter på datadrevet marketing og spesialister på å drive engasjement og lønnsom trafikk inn til nettsider og butikker. Med vår unike kompetanse på webanalyse lager vi, håndterer og måler effekten av digitalstrategier på tvers av digitale kanaler og virkemidler. Vi syr sammen vår kompetanse innen betalt søk, sosiale medier, video og display med søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering og webanalyse og bruker teknologi for å skape de beste performanceprogrammene for kunder som Microsoft, Norwegian og Hurtigruten.

Netcom – Øke synligheten og posisjonen i Google

NetCom – Lanseringen av en ny digital strategi

NetCom ønsket en digital strategi som kunne ta dem til nye høyder. Dette var spesielt viktig for å ta eierskap til viktige søkeord med meget høy konkurranse.

Vi i iProspect tok raskt imot utfordringen. Ett av spørsmålene vi stilte oss var hvordan bedriften kunne få økt synlighet og posisjon i Google. Samtidig ønsket vi å se nærmere på hvordan bedriften kunne utnytte samtlige kanaler innen digital markedsføring. 

Nøkkelen til suksess var en «always-on» strategi med fokus på fleksibilitet, kontinuerlig optimalisering og testing av taktisk annonsering. I oktober 2014 sto iProspect sine PPC-aktiviteter for hele 22% av NetComs totale inntekter.

Les mer

  • ENGASJERTE MEDARBEIDERE

    50ENGASJERTE MEDARBEIDERE

  • KONTORER

    2KONTORER